23948sdkhjf

Store entreprenører tror på vækst i 2010

En ny undersøgelse fra konsulenthuset KPMG fastslår, at over halvdelen af verdens største entreprenørforretninger tror på enten status quo eller øget indtjening i 2010.
Selvom den internationale byggesektor er stærkt påvirket af den finansielle krise, er det de optimistiske toner, der præger udmeldingerne hos mange af verdens største firmaer, når talen falder på perspektiverne for 2010.

Det fremgår af den årlige Global Construction Survey, som foretages af konsulenthuset KPMG. Ifølge dagbladet Børsen forventer 64 % af de adspurgte, at indtjeningen enten vil stige eller stabilisere sig fra midten af 2010, og det er overraskende for undersøgelsens ophavsmænd:

- Undersøgelsens resultater er overraskende positive i forhold til, hvad vi havde forventet. Vi havde regnet med at krisen havde haft en mere alvorlig indflydelse, siger Allan Pedersen, Partner og leder af KPMG’s branchegruppe for Ejendom & Entreprise.

Undersøgelsen er baseret på personlige interview i 30 lande med over 100 topledere fra nogle af de byggebranchens største virksomheder. De deltagende virksomheder har en omsætning i størrelsesordenen 250-5.000 mio. $.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094