23948sdkhjf

Resultatfremgang hos Arkil

Trods et fald i omsætningen på 50 mio. kroner lykkedes det for entreprenørvirksomheden at øge resultatet før skat med knap 15 mio. til 60,8 mio. kroner i årets tredje kvartal.
Faldende aktivitet på anlægsmarkederne i Danmark og Irland har taget toppen af omsætningen hos danske Arkil i 2009.

Entreprenørselskabet offentliggjorde forleden sit regnskab for tredje kvartal, og det viste et fald i kvartalsomsætningen på 50 mio. kroner sammenlignet med sidste år. For hele året venter Arkil en omsætning på 2,1 mia. kroner, hvilket vil være ensbetydende med et fald på cirka 9 %.

Til gengæld lykkedes det i tredje kvartal at øge resultatet før skat fra 45,6 til 60,8 mio. kroner, og det bringer det samlede resultat for januar-september op på 35,1 mio. kroner, hvilket dog er 15 mio. lavere end i 2008.

Usikre forventninger til hele året
- Udsagnene om fremtiden i denne kvartalsrapport afspejler ledelsens nuværende forventning til de fremtidige begivenheder og økonomiske resultater. Udsagn om resten af året 2009 er i sagens natur forbundet med usikkerhed, og de opnåede resultater kan derfor afvige fra forventningerne. Arkil-koncernens resultat for 2009 før skat forventes at blive i niveauet 50 mio. kroner, hvilket er en nedjustering med ca. 20 mio. kroner i forhold til årsregnskabsmeddelelsen af 25. marts 2009, oplyser Arkil i sin kvartalsrapport.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125