23948sdkhjf

Afklaring på trapperne i sag om TK Development

Bagmandspolitiet har nu afsluttet sin efterforskning af det nordjyske selskab. Afgørelsen ventes udmeldt i løbet af et par uger.
Inden jul kan TK Development formentlig få en afklaring på, om selskabet tiltales for urigtig indtægtsførelse og kursmanipulation.

Sagen tog sit udspring i 2005, hvor Bagmandspolitiet beslaglagde computere og regnskabsmateriale i TK Developments hovedkvarter på havnefronten i Aalborg.

Sagen omhandler urigtig indtægtsførelse og kursmanipulation i perioden 2000/01-2003/04, og sigtelsen omfatter i alt 29 projekter. Målt på mængden af dokumenter er TK-sagen blandt de største nogensinde hos Bagmandspolitiet.

- Vi har fået den udtalelse fra Responsumudvalget, som vi har ventet på. Den kigger vi nu på, og der er planlagt møder med de revisorer, der har været koblet på sagen fra vores side, for at tage stilling til udtalelsen, siger chefen for Bagmandspolitiet, Jens Madsen, til dagbladet Børsen.

Han håber, at der vil foreligge en afgørelse inden jul. Bliver de sigtede kendt skyldige i at have afgivet urigtige oplysninger til brug for indtægtsførelse, kan de straffes med fængsel i op til halvandet år.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078