23948sdkhjf

Ejendomskoncern i ’stille’ betalingsstandsning

Essex Invest, der har bogførte værdier for 12,4 mia. kroner, forhandler i disse dage med kreditorerne uden om skifteretten i en såkaldt stille betalingsstandsning.
Ledelsen i Essex Invest forhandler netop nu med sine kreditorer uden om skifteretten i en såkaldt ’stille’ betalingsstandsning.

Direktør Poul Steffensen forventer ikke, at forhandlingerne vil påvirke den daglige drift i nævneværdig grad, men han erkender over for dagbladet Børsen, at Essexs offensive stil nok vil blive lidt mere afdæmpet fremover.

Ifølge avisens oplysninger er Essex havnet i den nuværende situation, fordi selskabet ikke har betalt sine september-terminer, men det vil Poul Steffensen ikke kommentere.

En stille betalingsstandsning indebærer, at der ikke stilles krav om offentlighed vedrørende rekonstruktionsarbejdet. Ifølge Nicolai Dyhr, der er ekspert i konkursret, kan det meget vel være et udtryk for, at både ledelse og advokat forventer en hurtig afklaring:

- Generelt er den stille betalingsstandsning mest velegnet i forhold, hvor der er få store kreditorer og mulighed for en samlet afklaring af den nødlidende virksomheds forhold indenfor en kort tidshorisont, siger Nicolai Dyhr til Børsen.

Essex-koncernen beskæftiger 75 medarbejdere og har bogførte værdier for 12,4 mia. kroner. Koncernen investerer blandt andet i boligbyggeri, vindmølleprojekter samt udlejning af lejligheder og erhvervsejendomme.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141