23948sdkhjf

Flügger satser på Polen

Farvekæden satser i den nærmeste fremtid på at øge antallet af butikker i det østeuropæiske land fra de nuværende 40, og flere ekspansionsplaner er i støbeskeen.
Trods dalende omsætning har Flügger ikke planer om at ændre sin ekspansionsstrategi i Polen. Kæden har i dag 40 butikker i landet, men det tal øges sandsynligvis inden for den nærmeste fremtid:

- Der er benhård konkurrence i Polen. Men de forretninger, vi allerede har åbnet, går godt, og derfor tør vi godt åbne flere. Der bor 40 mio. mennesker, så med 40 butikker kan vi sagtens åbne flere derovre, siger kommunikationsansvarlig Charlotte Bredsted til Børsen.

Flügger har netop indviet en tapetfabrik i Polen, og det polske marked er udset til at blive omdrejningspunkt for en bredere østeuropæisk markedssatsning.

Strategi for Kina undervejs
Et andet potentielt vækstmarked for Flügger er Kina. Her har man i flere år drevet en malingfabrik, og den kan blive indgangen til en fremtidig satsning på det kinesiske marked.

Charlotte Bredsted understreger dog, at strategien for indtoget i Kina endnu ikke er på plads:

- Først og fremmest skal vi se nærmere på, hvordan vi gør det bedst muligt. Det er et marked, vi gerne vil gribe. Kina er et meget specielt marked, fordi der er så mange spillere derovre. Vi har kun en promille af markedet og skal lære at matche kinesernes behov, men de er meget interesserede i skandinavisk design, så vi ved, det kan vokse derude, fastslår hun.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094