23948sdkhjf

Vindere af ny Aalborg-svømmehal udpeget

NCC, Kjær & Richter, KPF Arkitekter og Carl Bro skal stå for opførelsen af en ny svømmehal i Aalborg Øst til 75 mio. kroner.
Fredag eftermiddag blev et konsortium bestående af NCC, Carl Bro samt arkitektfirmaerne Kjær & Richter og KPF kåret som vindere af konkurrencen om at opføre et nyt svømme- og welnessanlæg ved Gigantium i Aalborg Øst.

Projektet, der er på 4.700 m2, er karakteriseret ved sin bølgeformede konstruktion og skal bygges sammen med det eksisterende idræts- og kulturcenter, som består af et isstadion og en multihal. Svømmehallen får et moderne familiebassin, et 25 meter konkurrencebassin, et varmtvands-bassin samt et wellnessområde med spa, sauna og koldtvandsbassin.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har vundet opgaven i Aalborg. NCC i Nord har jo stor erfaring med at bygge svømmehaller, og det har i konkurrencen måske direkte haft en konkurrencefordel, at vi har erfaring fra en lignende svømmehal, vi byggede i Hjørring. Og så er det jo heller ingen hemmelighed, at der ikke har været meget at lave siden krisen satte ind, så det bliver godt at komme i gang igen, siger Henrik Krogh Holm, sektionschef i NCC.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095