23948sdkhjf

Kulturhusprojekt udsat på ubestemt tid

Det 45 mio. kroner dyre kulturprojekt ”Stubhuset” i Støvring skulle efter planen have byggestart til september. Nu er det udskudt på ubestemt tid.
For nyligt kunne Cubo Arkitekter – der står bag det kommende kulturcenter i Støvring syd for Aalborg – berette, at byggebranchens interesse for projektet var meget stor.

Dengang var det planen, at huset skulle sendes i licitation den 10. juni, men siden er der kommet grus i maskineriet. Efter en længerevarende debat i byrådssalen, vedtog et flertal i byrådet i sidste uge nemlig at aflyse licitationen og indstille projektet på ubestemt tid.

- Vi har jo simpelthen ikke økonomi til det, kommunens kassebeholdning er fra maj 2008 til maj i år faldet 76 mio. kroner fra 123 til 47 mio. Rent pædagogisk vil det også virke forkert, at vi sparer kraftigt andre steder og samtidigt bruger 43 mio. på Stubhus-projektet, siger Venstre-politiker Ole Frederiksen til Nordjyske Medier.

”Stubhuset” har et budget på 43,7 mio. kroner og skal efter planen blive det nye samlende kulturcenter for Rebild Kommune og Støvring by. Udover Cubo Arkitekter har OBH Rådgivende Ingeniører, Rosseel´s Tegnestue samt Egebjerg By & Landskab været involveret i projektet.

Kilde: Nordjyske Medier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094