23948sdkhjf

Badeby skal leve året rundt

Fem private investorer har opkøbt ejendomme for mere end 100 mio. kroner i nordjyske Blokhus. Netop nu gennemgår byen en forvandling, der skal sikre liv året rundt.
Op gennem 1990’erne var Blokhus en velbesøgt badeby, hvor både danskere, tyskere, nordmænd og svenskere flokkedes om sommerhusene og de smukke strande.

I de senere år har byen imidlertid haft svært ved at fastholde taget i turisterne, men den udvikling arbejder en række lokale investorer i disse år hårdt på at vende.

Verner Bach Pedersen oprettede i begyndelsen af 2008 aktieselskabet Blokhus Sport & Fritid sammen med fire medinvestorer, og de har indtil videre i fællesskab overtaget 15 ejendomme i byen.

Blandt de mest markante er byens gamle bowlingcenter, som nu er revet ned og erstattet af et 1.100 m2 stort butikscenter, som arkitektfirmaet C.F. Møller har stået bag.

- Navnet Blokhus er i sig selv et unikt brand. Det skal byen leve op til ved blandt andet at højne standarden af butikker. Og så skal den være en helårsby – ikke kun en sommerby, siger Verner Bach Pedersen til Børsen.

Næste etape er strandhotellet Bellevue, der skal gennem en omfattende renovering. Endvidere er det planen at nedlægge hotelpligten hos Danland Feriecenter Nordsøen og herigennem omdanne 276 hotellejligheder til almindelige ejerlejligheder. Ifølge Danlands bestyrelsesformand Niels Mathiesen kommer det projekt til at løbe op i 50 mio. kroner.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094