23948sdkhjf

Jyske arkitekter fusionerer

Aalborg-firmaet KS Arkitekter A/S slår sig sammen med KPF Arkitekter A/S, der har kontorer i Århus og Viborg. Sammen bliver de et af landets ti største arkitektfirmaer, og målet er at øge mulighederne for at få del i større og mere specialiserede opgaver.
For godt et år siden gik KS Arkitekter A/S og KPF Arkitekter i dialog om at slå sig sammen, og fra næste uge er fusionen en realitet:

- Der er en tendens til at byggeprojekter bliver stadigt større og mere komplicerede. Det kræver flere og mere specialiserede medarbejdere at løse. For at imødekomme fremtidens behov og krav har vi valgt at gå fusionsvejen og søge en større partner for at udnytte og udvikle de større faglige kompetencer, forklarer Jan Krogh, der én af KS Arkitekters to indehavere.

Han og den nuværende partner Christopher Riekehr indtræder samtidig i en ejerkreds af fremover syv ligeværdige partnere, som desuden tæller Flemming Nauntofte, Thomas Pedersen, Zoran Juresa, Henning Pedersen og Michael Reventlow-Mourier.

KS Arkitekter er i Nordjylland kendt for sine kompetencer på firmadomicilområdet, der blandt andet har udmøntet sig i den markante 14.000 m2 store betonfabrik Ambercon i Støvring. Virksomheden står desuden bag indgangspartiet til Aalborg Zoo samt 150 boliger i Da Vinci-parken, der er Aalborgs nye prisbelønnede bydel.

KPF Arkitekter i Viborg og Århus er blandt meget andet kendt for Viborgs kendte Kraftvarmeværk, der - med form som et skib - næsten har udkonkurreret byens gamle domkirke som vartegn.

Kilde: KS Arkitekter A/S / KPF Arkitekter A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125