23948sdkhjf

Kriseramt resort-projekt får kommunal håndsrækning

Et politisk flertal i det lokale byråd har efterkommet et ønske fra projektmagerne bag det storstilede ”Palm City” i Frederikshavn om at slippe for at stille en krævet bankgaranti på næsten 50 mio. kroner.
På et areal i det nordlige Frederikshavn er det planen, at Nordjyllands største feriecenter med 746 huse og lejligheder, et vandland og en golfbane skal skyde op.

Indtil videre er det dog blot blevet til et enkelt hus, og projektet har så ondt i økonomien, at konsortiet bag nu har bedt de lokale politikere om hjælp.

Ifølge TV2Nord skulle konsortiet 1. april sidste år have stillet en bankgaranti på godt 46,5 mio. kroner. Det er endnu ikke sket, og derfor har folkene bag bedt om at få lov til helt at slippe for at skulle stille garanti.

Byrådspolitikerne drøftede spørgsmålet for lukkede døre onsdag aften, og et flertal besluttede herefter at efterkomme ønsket. Til gengæld skal Palm City fremover betale kontant, når kommunen fx skal lave kloakker og veje i det planlagte feriecenter-område. Endvidere får kommunen pant i byggeriet.

Palm City har ved en tidligere lejlighed betalt Frederikshavn Kommune for køb af jorden. Ifølge TV2Nord er det indtil videre lykkedes at sælge godt 1/3 af de 746 boliger i projektet, der efter planen skal være færdigt i 2013.

Kilde: TV2 Nord

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11