23948sdkhjf

Bevaringsværdig ejendom finder ny anvendelse

12 nyindrettede lejligheder står klar til indvielse i den bevaringsværdige ejendom ”Clementshus” i Aalborg-bydelen Hasseris. Bygningen bliver nu bolig for en række unge med særlige behov.
Efter endt ombygning er de 12 lejligheder i den bevaringsværdige rødstensejendom ”Clementshus” nu forvandlet til et godt sted at bo for unge med særlige behov.

”Clementshus” ligger i fredelige omgivelser i Aalborgs smukkeste villakvarter, Hasseris. Bygningen er blevet totalrenoveret fra inderst til yderst. Facaden er ført tilbage til det oprindelige fra 1915, og med de 12 flotte boenheder og fælles opholds- og aktivitetsrum er det blevet til et unikt botilbud til unge med særlige behov.

Projektet er gennemført i et samarbejde mellem boligselskabet Cimbria, administrationsselskabet Plus-Bolig og BUS (Bo- og Udviklingsfonden for borgere med særlige behov) med økonomisk støtte fra Realdania.

- Vi ser dette som et spændende projekt, hvor vi kan medvirke til at skabe optimale boligrammer for en gruppe af unge med særlige behov. Samtidig ser vi Clementshus som et fint demonstrationseksempel på, hvordan en attraktiv og bevaringsværdig bygning finder ny anvendelse, siger projektleder Marianne Kofoed fra Realdania.

Kilde: Realdania

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125