23948sdkhjf

Venti styrker salgsledelsen

Ny salgs- og marketingdirektør skal være med til at udbrede kendskabet til Ventis tekniske komfortløsninger, boligventilation og brandskabe.

Venti er øget sin indtjening betydeligt de seneste år og styrker nu salgsledelsen i bestræbelserne på at fastholde den positive udvikling.

Virksomheden har mange projekter i ordrebogen og pipelinen i såvel Jylland som på Sjælland, men der er fortsat et stort vækstpotentiale i markedet.

- Vi har derfor valgt at ansætte Søren Clausen, som har mange års erfaring i branchen, som ny salgs- og marketingdirektør. Målet er at styrke salget internt samt udbygge forholdet til kunder og leverandører. Det er alt i alt vigtige forudsætninger for, at vi kan fortsætte den planlagte vækst, siger administrerende direktør Søren Lindahl.

Søren Clausen kommer fra en stilling som Country Manager hos Zehnder Group AG og har tidligere været hos Meinertz, Nissens Kølerfabrik og Norsk Hydro. I samarbejde med Ventis øvrige salgsstyrke vil Søren Clausen blive en nøgleperson inden for salg af tekniske komfortløsninger, boligventilation og brandskabe.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094