23948sdkhjf

Silvan på vej ud af det svenske marked

Den danske byggevarekæde har det svært i Sverige og afhænder nu tre af sine svenske enheder. Yderligere salg kan være nært forestående.
For nyligt lukkede Silvan sit varehus i svenske Sundsvall, men meget tyder på, at det ikke bliver den eneste lukning hinsidan.

Således bekræftede ledelsen fredag i en pressemeddelelse, at man er nået til enighed med Beijer Byggmaterial om salg af tre af Silvans ti svenske varehuse:

- Vi har undersøgt alle muligheder og er kommet frem til, at den bedste løsninger er at afhænde de svenske enheder. Det svenske marked har altid været svært for Silvan, og eftersom Beijer Byggmaterial har en unik position på det svenske marked - præcis som Silvan har på det danske - er jeg sikker på, at både kunder og ansatte kommer til at opleve fordelene ved denne løsning, udtaler Silvan-direktør Freddy Lauridsen.

Ifølge internetsiden dagenshandel.se er salg af Silvans øvrige syv svenske enheder sandsynligvis undervejs. Såvel Silvan som Beijer er ejet af DT Group A/S, der er Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer.

Kilde: Dagens Handel

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109