23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkitekon A/S
Jens Rasmussen Jepsen er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Carsten Lau Kjærgård.

Arkitekon er et sønderjysk arkitektfirma, som blandt andet arbejder med planlægning, bygherrerådgivning, projektledelse og projektering.

Arkitektfirmaet 78
Jens Kr. Andreasen Arkitekt- & Ingeniørfirma er fra årsskiftet blevet del af Arkitektfirmaet 78, der ud over hovedsæde i Rødekro også har tegnestuer i Tønder, Sønderborg og Kolding.

Kuben A/S
Flemming Ellebæk Borreskov (administrerende direktør i Realdania), Agnete Raaschou-Nielsen (administrerende direktør i Aalborg Portland A/S), Michael Ring (administrerende direktør i Stelton A/S), Kim Reinhard Andersen og Keld Fuhr er alle udtrådt af bestyrelsen. De afløses af Thomas Dywremose (ny formand), Anders Bruun-Schmidt og Jørgen Jensen.

Kuben opererer inden for management, byg, ejendomsadministration samt drift & vedligehold.

Leif Hansen Gruppen
Lars Nordenhof er udnævnt til regionsdirektør for Region Vest. Han får ansvaret for den overordnede ledelse af regionen og vil sideløbende varetage den daglige ledelse af Århus-kontoret.

Samtidig er Claus Hoffmann udnævnt til kontorleder og vil stå for den daglige ledelse af Vejle-kontoret samt varetage markedsføring af industri generelt.

Endelig er Vagn Risby Mortensen ansat som ny markedschef. Han har tidligere arbejdet som projektmanager hos Kieler Vietnam Co. Ltd.

Leif Hansen Gruppen beskæftiger sig med rådgivning inden for byggeri.

Moe & Brødsgaard
Finn Lindholm Kaspersen er ansat som projektchef i regionskontoret i Aalborg. Han har senest optrådt som projektchef hos NCC og inden da som teknisk chef for Holmsø Huset A/S.

Samtidig er Ebbe Finnemann Juhl som projektchef i afdelingen HVAC Industri ved hovedkontoret i Rødovre. Han har senest været seniorprojektchef i Rambøll.

Moe & Brødsgaard rådgiver i forbindelse med planlægning, projektering og udførelse af alle typer af bygge- og anlægsopgaver, miljøopgaver samt energi- og industriopgaver.

Nykredit Ejendomme A/S
Søren Holm er tiltrådt som formand og afløser Bente Overgaard, som dog forbliver i bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.657