23948sdkhjf

Cowi udvider i Norge

Det norske ingeniørfirma OptiKon bliver fremover en integreret del af Cowi’s bygge- og konstruktionsafdeling i fjeldlandet.
I 2007 blev OptiKon indlemmet i Cowi som datterselskab, men fra og med denne uge kan de 40 medarbejdere i det norske ingeniørfirma kalde sig Cowi-ansatte.

De bliver således del af koncernens Frederiksstad-afdeling, som fremover vil tælle 150 medarbejdere, og det er et tiltag, som Henning Johansen - daglig leder i OptiKon – ser store perspektiver i:

- Det er flere årsager til, at vi ser positivt på at blive en del af et større og bredere fagligt miljø. Dels bliver vi i stand til at tilbyde vore etablerede kunder flere ydelser, og dels betragter vi Cowi som et mere stabilt arbejdssted i disse turbulente tider. Ikke mindst på grund af Cowi’s store kundebase og engagement over for offentlige udbydere, siger OptiKon-direktøren til internetsiden tu.no.

Under overskriften ”One Company Network” er Cowi netop nu undervejs i en international regionaliseringsproces, som skal skabe større sammenhæng i organisationen. Strukturen skal fremover udgøres af en række sidestillede regionale centre med base i Danmark, Norge, EU-øst, Den Arabiske Golf og Afrika.

Kilde: tu.no

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078