23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
ArchiMed
Pernille Weis Terkelsen har stiftet arkitektfirmaet ArchiMed. Virksomheden - der indtil videre har tre ansatte - skal arbejde med arkitektur i sundhedssektoren.

Arkitema
Wilhelm Berner Nielsen har afløst Pernille Weis Terkelsen som afdelingsleder hos Arkitema Sundhed.

Carl F International A/S
Steen Gede (direktør i Unicare Nordic A/S) er tiltrådt som bestyrelsesformand. Han afløser Christian B. Lund (administrerende direktør i Sanistål A/S), som dog fortsat vil være at finde som bestyrelsesmedlem.

Carl F - der er et selskab i Sanistål-koncernen - leverer låsesystemer, dørlåse, dørbeslag og skydedørsbeslag.

Cembrit A/S
Jan Sveinsson er tiltrådt som bestyrelsesformand som afløser for Ulrik Kolding Hartvig, der i stedet bliver næstformand. Samtidig indtræder Daniel Bubla og Karsten Ehlig Petersen som medlemmer.

Cembrit er en international producent af byggematerialer i fibercement med hovedsæde i Aalborg.

Danmarks Tekniske Universitet
Martin Etchells Vigild, 41 år, er udnævnt til dekan for bachelorstudierne på diplom- og civilingeniøruddannelserne samt studiemiljø på Danmarks Tekniske Universitet.

Designskolen Kolding
Professor Poul Rind Christensen er ansat som forskningschef på Designskolen Kolding. Han kommer fra en stilling som professor ved Institut for Ledelse ved Handelshøjskolen, Aarhus Universitet.

Dissing+Weitling Arkitektfirma
Lars Søndergaard tiltræder som administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som finansdirektør hos Mondo, som han forlader ved udgangen af marts.

Gemina Termix Produktion A/S
Troels Hammelev Petersen (Senior Vice President i Danfoss A/S) og afløses af Lars Tveen.

Gemina Termix udvikler vandvarmere og varmevekslere til lejligheder, parcelhuse og større byggerier med fjernvarme som energikilde.

Hustømrerne A/S
Lars Schmidt, 44 år, er blevet ansat som chef for Køge-afdelingen. Han er uddannet ingeniør og kommer fra Enemærke & Pedersen.

Hustømrerne er et tømrer- og snedkerfirma med afdelinger i Århus, Aalborg, Aabenrå og Køge.

Modulbeton A/S
Allan Dam Nielsen er udtrådt af såvel bestyrelse som direktion for. Mikko Markus Kilpinen overtager begge poster.

Moth & Partners
Lasse Nielsen, 48 år, er fra årsskiftet blevet partner i konsulentfirmaet Moth-Partner og skal styrke virksomhedens kompetencer inden for byggeriet.

Palsgaard Træ A/S
Poul Kirkegaard er forfremmet fra næstformand til formand for bestyrelsen. Ud af bestyrelsen træder samtidig Mogens Bonfils.

Palsgaard Træ leverer præfabrikerede trækomponenter til dansk byggeri.

WindowMaster A/S
Jan Norup, 45 år, er udnævnt til head of group product management. Han har tidligere været ansat som teknisk chef for firmaet Schenker i Schweiz i syv år.

Samtidig er Henrik Carøe Gjellebøl, 39 år, udnævnt som ny business manager med ansvar for udviklingen af salgskanalerne for produktsalg, herunder salg til partnerfirmaer og grossister.

WindowMaster - der er en del af VKR Holding - udvikler totalløsninger til naturlig ventilation samt diverse komponenter til vinduesautomatik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079