23948sdkhjf

Trappeproducent jubler over fremgang

Thy-virksomheden Dolle A/S har fået en flyvende start på 2009, og fremgangen ser ud til at fortsætte.
I sidste uge kunne Building-Supply fortælle, at trappeproducenten BV Trappen har formået at holde krisen på afstand, men BV er ikke den eneste virksomhed i branchen, der oplever medvind for tiden.

Hos Dolle A/S - der i lighed med BV er hjemhørende i Thy - ligger salgstallene for januar 10 % højere end sidste år, og intet tyder på, at fremgangen stopper foreløbigt.

Direktør François Grimal er overbevist om, at det er firmaets sortiment - som blandt andet omfatter lofts-, spindel- og hovedtrapper - der er årsag til succesen:

- Vi oplever alt andet end tilbagegang for tiden. Jeg tror, at det hænger sammen med, at folk i krisetider hellere vil renovere deres eksisterende boliger frem for at bygge nyt. Og det rammer ikke os så hårdt som producenter af faste trapper, siger han til Nordjyske.

Dolle A/S er grundlagt i 1982 og er blandt verdens største producenter af lofttrapper. Virksomheden realiserede i 2007 et overskud på 5,68 mio. ud af et bruttoresultat på 28,76 mio. kroner. 90 % af indtjeningen hentes ind på Dolles flere end 30 udenlandske markeder.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095