23948sdkhjf

Danske arkitekter til klima- og energitopmøde

Henning Larsen Architects fremviser sin masterplan for King Abdullah Financial District i Riyadh, når verdens topledere og meningsdannere mødes under World Future Energy Summit i Abu Dhabi senere på måneden.
Henning Larsen Architects er med, når nogle af verdens topledere og meningsdannere mødes for at diskutere klima og energi ved World Future Energy Summit i Abu Dhabi fra den 19. til 21. januar 2009.

Med integreret energidesign vil den danske tegnestue vise, hvordan det er muligt at gøre selve arkitekturen energibesparende. Ved at simulere energiforbruget allerede i de tidlige faser af designprocessen, kan det lade sig gøre at energioptimere designet og spare op til 80 % af energiforbruget.

Et af de projekter, som Henning Larsen Architects viser på World Future Energy Summit, er masterplanen for King Abdullah Financial District i Riyadh, Saudiarabien. Henning Larsen Architects har stået for designet af masterplanen og indarbejdet en lang række bæredygtige tiltag.

King Abdullah Financial District er et nyt finansdistrikt i Riyadh og har ambition om at blive en bæredygtig bydel i verdensklasse. Der skal bygges i alt 3,3 mio. m2.

Over 20 lande sender officielle delegationer til World Future Energy Summit, hvor klima- og energiminister Connie Hedegaard er blandt hovedtalerne.

Kilde: Henning Larsen Architects

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093