- Vi kan udvide senere
Selv om det nye Food Innovation House i det nordlige Vejle har måttet drosle ned på de oprindelige planer om et byggeri på 6.500 kvadratmeter, kan det sagtens tænkes, at de nu planlagte 3.000 kvadratmeter bliver til mange flere.
Det påpeger projektets direktør, Jørgen Andersen, med henvisning til, at der er masser af ledig jord ved siden af huset. Og vel at mærke jord, som er ejet af en af projektets investorer, Bagger-Sørensen.
Tre etaper
- Så hvis der bliver behov for det, er der plads til to tilsvarende bygninger ved siden af. Vi kan altså komme op på 10.000 kvadratmeter, bare i tre etaper, siger Jørgen Andersen.
Han tilføjer, at løsningen med et reduceret projekt måske ikke er en decideret fremragende plan, men at det var den, der kunne lade sig gøre.
- Og under alle omstændigheder ville det ikke være sjovt at åbne med en 6.500 kvadratmeter stor bygning, der måske kun var halvt besat, nævner direktøren.