23948sdkhjf

Dana Lim har medvind i Kina

Køge-virksomheden - der blandt andet udvikler lim- og fugeprodukter til byggeriet - har på under et år formået at gøre sin Beijing-afdeling til en overskudsforretning.
I marts sidste år etablerede Dana Lim et salgskontor i Beijing, og det har vist sig som en god forretning. Således har afdelingen - der i dag beskæftiger fem mand - allerede nu sorte tal på bundlinjen:

- Nu er vi kommet i plus, og det er meget tilfredsstillende. Jeg tror, det normalt tager længere tid i Kina. Som importvirksomhed er vi jo ikke på kinesernes ønskeseddel, siger direktør Alex Jensen, som dog ikke ønsker at sætte tal på hverken omsætning eller overskud.

Dana Lim har godt 75 år på bagen og producerer i dag flere end 400 typer af lim-, fuge og specialprodukter til blandt andet byggesektoren og træindustrien.

I sit seneste regnskabsår - der sluttede ved udgangen af august - realiserede Dana Lim et overskud før skat på knap 5,7 mio. ud af en omsætning på lidt mere end 270 mio. kroner. Ledelsen forventer øget vækst i indeværende regnskabsår, hvilket primært skal realiseres via eksport.

Kilde: Frederiksborg Amtsavis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141