23948sdkhjf

BNS er bedst til arbejdsmiljø

Entreprenørvirksomheden vinder arbejdsmiljøpris for at være et forbillede, når det kommer til samarbejde og erfaringsdeling.

Der kan være uendeligt langt mellem bogholderen og manden på stilladset i større byggevirksomheder.

Og når afdelinger ikke deler erfaringer, kan der opstå frustrationer og fejl.

Hos entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen A/S i Herlev satte man derfor fokus på samarbejde.

Det har været en succes, og torsdag blev virksomheden belønnet med Arbejdsmiljøprisen 2016 i kategorien "Psykisk arbejdsmiljø".

BNS har vist, at der kan skabes målbare forbedringer på bundlinjen, fordi et godt samarbejde giver en effektiv virksomhed.

- Virksomheden har løbende holdt midtvejsevalueringer, givet feedback og delt erfaringer på tværs af projekter og afdelinger. Og det er lige præcis derfor, prisen bliver tildelt: For at vise, at det betaler sig at holde ved og gøre indsatsen til en del af hverdagen, siger arbejdsmiljøchef i Dansk Byggeri Mette Møller Nielsen.

En branche i udvikling 

De 12 nominerede virksomheder tilhører mange forskellige brancher. Fælles for dem er, at de har gjort en ekstra indsats, hvad end det handler om forebyggelse af arbejdsulykker og skader eller at minimere stress i hverdagen.

Ifølge Mette Møller Nielsen viser erfaringerne fra virksomheden i Herlev, at byggebranchen er under udvikling på arbejdsmiljøområdet.

- Byggebranchen har i mange år haft fokus på at forebygge ulykker og fysiske skader. Næste skridt for branchen er også at sætte aktivt fokus på, hvordan kommunikation og samarbejde kan skabe et produktivt og anerkendende arbejdsmiljø. Her er B. Nygaard Sørensen et eksempel til efterligning, siger hun.

Selve prisoverrækkelsen foregik på Crown Plaza i København, hvor blandt andre beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen deltog.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078