23948sdkhjf

Fem kæmper om kontrol med nyt sygehus

En ekstern controller skal stå for risiko- og processtyring på Køge Syghus.
Rådgivningsvirksomheden V2C er blandt de fem deltagende konsortier, som er i spil til at skulle være såkaldt ekstern controller på opførelsen af det nye universitetshospital i Køge.

Den eksterne controller skal uafhængigt af byggeorganisationen stå for risiko- og processtyringen på sygehusbyggeriet.

Det sker gennem kvalificering og gennemgang af anmodninger om udbetalinger samt kontrol og gennemgang af reservebudgettering og opfølgning.

Det er opgaver som traditionelt varetages af store revisionsfirmaer, men det er lykkedes V2C i et team med revisionsfirmaet Redmark og advokatfirmaet Innova at knibe sig ind i feltet af prækvalificerede på opgaven, som også tæller store revisionshuse som Deloitte og PWC.

- Med sammensætningen af vores team går vi nye veje og tilbyder en bredere vifte af kompetencer, der samler byggejura, revision og byggeerfaring fra landets største total- og hovedentreprenørvirksomheder i en samlet pakke, siger direktør Peer Kisbye fra V2C.

Han pointerer, at V2C de seneste år sammen med Redmark og Innova i en række byggeprojekter har skabt store ekstra værdier i en række byggeprojekter gennem supplerende rådgivning for deres fælles kunder.

Det kommende universitetshospital har et samlet budget på fire mia. kroner. Det er udviklet af arkitektfirmaet C.F. Møller og rådgiverne Alectia og Rambøll. Sygehuset skal stå færdigt i 2022.

De prækvalificerede teams

V2C med revionsfirmaet Redmark og advokatfirmaet Innova

BDO Kommunernes Revision med Rådgiverne Balslev og Aarhus arkitekter

Deloitte med Rådgiverne GPA arkitekter og Orbicon

EY med Rådgiver Ingeniørfirmaet Viggo Madsen

PWC med Rådgiverne D-K2 bygherrerådgiver
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125