23948sdkhjf

Dansk Ventilation vælger ny formand

Rutineret Lindab-kvinde overtager formandskab.
Salgsdirektør Puk Spencer fra Lindab A/S er valgt til ny formand for brancheforeningen Dansk Ventilation.

Valget viser, at faglighed ikke har noget køn i en ellers mandsdomineret ventilationsbranche.

- Da jeg startede, var jeg den eneste kvindelige sælger på landevejene. Dér besluttede jeg mig for at vise branchen, at faglighed er vigtigere end køn, fortæller Puk Spencer i en pressemeddelelse.

Puk Spencer har arbejdet med ventilation gennem hele sin karriere. Hun blev uddannet VVS-ingeniør i 1984 og har arbejdet med projektering af ventilation lige siden.

I 1993 startede hun som salgsingeniør hos Lindab, og lige fra begyndelsen var det variationen og udfordringerne med at finde den optimale løsning til ethvert byggeri, der trak:

- Der findes lige så mange løsninger, som der findes bygninger. For os består opgaven i at samarbejde med entreprenøren og finde frem til den helt rigtige løsning til netop det aktuelle byggeri, siger Puk Spencer.

En branche i vækst
Brancheforeningen Dansk Ventilation, som Puk Spencer fremover står i spidsen for, har 40 medlemmer.

Gennem de seneste ti år har foreningen arbejdet for at sætte ventilation og indeklima på dagsordenen herhjemme og i EU.

Det sker blandt andet for at sikre, at byggereglementer stiller tilstrækkelige krav til kvaliteten af både løsninger og materialer.

- Vi har større vækst i ventilationsbranchen end resten af byggebranchen. Men hvor der er vækst, er der også et konstant behov for at sikre, at lovgivningen er opdateret og følger med udviklingen. Dér bidrager brancheorganisationer med at stille vigtig ekspertviden fra hele branchen til rådighed for lovgiverne, siger Puk Spencer.

Et dårligt indeklima er dyrere end et ventilationsanlæg
Som ny formand for er det hendes ambition at fortsætte kampen for at sikre det gode indeklima i danskernes hverdag.

- Vi skal sørge for at holde momentum og kæmpe for det gode indeklima. Målinger viser, at dårligt indeklima påvirker medarbejderes effektivitet og i værste ende kan resultere i sygdom, ligesom elevernes indlæring i skolen falder. Et dårligt indeklima er dyrere end et ventilationsanlæg, pointerer hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113