23948sdkhjf

Jysk Datel får ny medejer

Nystartet AV-virksomhed køber sig ind hos elinstallatør.
Jacob Carlsen og René Juul Andersen, med mange års erfaring fra AV-virksomheden Solutors, har sammen med to andre partnere startet Av-virksomheden Avdan A/S.

Sammen med en partner har de købt sig ind i el-installatørvirksomheden Jysk Datel, som er ejet af Asbjørn Gregersen, og som har specialiseret sig i AV-installationer.

De fire partnere ejer 25 procent hver i det, der nu hedder Avdan A/S. Firmaet ønsker at specialisere sig i løsninger til komplet møderumsindretning, totalløsninger til nye kontorbyggerier samt touchskærme til undervisningssektoren.

- Vi er 15 ansatte fra start og der er allerede fuld gang i en række opgaver på AV-delen, både inden for de offentlige og de private kunder. Installationsdelen kører allerede på fulde omdrejninger, så vi er kommet godt fra start, fortæller Jacob Carlsen, der er CEO i det nye selskab.

Samarbejdsaftaler med førende leverandører
Avdan har indgået strategiske samarbejdsaftaler med videokonference-leverandøren Polycom, infoskærm-leverandøren Visiosign samt Creston, der er specialiseret i rumstyringssystemer til mødelokaler. Derudover har Avdan fået eneretten til forhandling af Prowise touch-skærme til bl.a. undervisningssektoren.

- Vores helt klare strategi er, at vi satser på et bredt produktsortiment leveret af få leverandører. Det betyder, at produkterne forankres dybt hos medarbejderne og derved også i virksomheden. Det er samtidig en helt afgørende faktor for, at kunderne får den optimale rådgivning, forklarer Jacob Carlsen.

Interaktive touch-skærme indtager klasselokalerne
I forhold til undervisningssektoren peger Jacob Carlsen på eneretsaftalen med Prowise som en helt afgørende brik i bestræbelserne på at indtage undervisningslokalerne i folkeskolen.

- Folkeskolerne har i en årrække investeret stort i smart boards, men de er nu så småt i gang med at blive udskiftet til den nye generation af vedligeholdelsesfri, interaktive touch-skærme. Med eneforhandlingen af Prowise touch-skærme står vi rigtig stærk i fremtiden, siger Jacob Carlsen.
Avdan får hovedkontor i Stilling ved Skanderborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111