23948sdkhjf

Konsulent bliver medejer

Drytechs chefkonsulent i Jylland og på Fyn indtræder nu i ejerkredsen.
Efter tre år i Drytech er Jonna Thissenius blevet medejer af virksomheden sammen med nuværende ejer og direktør Niels Erik Olsen.

Virksomhedens succes med at udtørre fugtige kældre ved hjælp af elektroosmose har givet hende mod på at investere i virksomhedens fortsatte udvikling.

- Jeg kan se, at vi kan løse problemer med en fugtig kælder, som boligejere ikke kunne få løst før. Samtidig har jeg fra starten været tiltalt af den etik og de værdier, der kendetegner Drytech. Vi går kun ind i et projekt, hvis vi ved, at vi kan løse fugtproblemet med et tilfredsstillende resultat, og vi holder vores ord. For en vestjyde som mig er det altafgørende for mit engagement, siger Jonna Thissenius i en pressemeddelelse.

Jonna Thissenius startede i Drytech som konsulent i Syd-og Vestjylland og blev efter et år forfremmet til chefkonsulent for Jylland og Fyn. Gennem de tre år har hun været med til at løse fugtproblemer i cirka 125 kældre i byer som Esbjerg, Varde, Kolding og Odense.

Tidligere har Jonna Thissenius blandt andet arbejdet 19 år i køkkenbranchen, og dette, kombineret med en personlig interesse for renovering af ældre ejendomme, gjorde det interessant for hende at fortsætte karrieren i Drytech:

- Jeg elsker gamle ejendomme. De har en unik atmosfære. Det er også ældre bygninger, der har problemer med fugt i kælderen. Derfor får jeg lov til at besøge en masse interessante huse i mit job, og jeg kan være med til at øge boligkvaliteten, så ejendommen kan bruges mange år endnu, siger Jonna Thissenius.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094