23948sdkhjf

C.F. Møller nomineret til fornem pris

Arkitektfirmaet C. F. Møllers udvidelse af Naturhistorisk museum i London, Darwin Centre, er nomineret til én af verdens mest eftertragtede arkitekturpriser; Mies van der Rohe-prisen 2009.
For anden gang på få år er Arkitektfirmaet C. F. Møller nomineret til Mies van der Rohe-prisen, der er blandt de mest ansete priser i branchen.

I 2007 var tegnestuen nomineret for to københavnske boligbyggerier, mens det denne gang er arbejdet med Darwin Centre ved Londons naturhistoriske museum, der er indstillet til den fornemme pris.

- Det er usædvanligt at være nomineret to gange i træk, og vi er meget glade og stolte over igen at have et projekt indstillet til Mies van der Rohe-prisen, siger partner Anna Maria Indrio fra Arkitektfirmaet C. F. Møller.

Mies van der Rohe-prisen er indstiftet i 1987 og uddeles hvert andet år af den Europæiske Union og Fundació Mies van der Rohe, Barcelona. Formålet er at anerkende og belønne arkitektur af høj kvalitet, som ved sin nytænkning tjener som forbillede for andre arkitekters arbejde.

I 2007 gik prisen til MUSAC - Contemporary Art Museum of Castilla i León, Spanien, tegnet af Emilio Tuñón og Luis Mansilla. Hvem der får prisen i 2009 afgøres til maj.

Læs mere:
Insekthus i London med dansk aftryk

Kilde: Arkitektfirmaet C.F. Møller

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094