23948sdkhjf

Nedjustering hos Rockwool

Isoleringskoncernen nedjusterer forventningerne til årets resultat med 100 mio. kroner.
Efterspørgslen på isoleringsprodukter er ikke så høj som tidligere ventet, og Rockwool-koncernen nedjusterer derfor forventningerne til årets resultat, som nu ventes at ende på 1 mia. mod tidligere 1,1 mia. kroner.

Salget er faldet med 3 % i forhold til tredje kvartal sidste år, og dermed bliver det vanskeligt at nå op på niveau med sidste års omsætning, som endte på 13,9 mia. kroner. Overskuddet for årets første ni måneder ligger på 802 mio., hvilket er over 600 mio. kroner lavere end på samme tidspunkt sidste år.

- Den verdensomspændende finansielle uro påvirker byggesektoren negativt, eftersom det er blevet sværere at få finansieret byggeprojekter. Under hensyntagen til aktivitetsniveauet i tredje kvartal og oktober måned forventer vi fortsat, at omsætningen i 2008 vil ligge en anelse under sidste år, forklarer ledelsen i rapporten for regnskabsårets tredje kvartal.

Det oplyses endvidere, at der i regnskabet er hensat 80 mio. kroner efter skat til reorganisering og restrukturering af forretningen.

Koncernen er endvidere i gang med en spareplan, der svarer til 2 % af det primære driftsresultat. Formålet er at fastholde koncernens konkurrenceevne. Planen vil blive effektueret i slutningen af 2008 og begyndelsen af 2009.

Kilde: Rockwool

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08