23948sdkhjf

Hotel trækker sig fra storstilet havneprojekt

En århusiansk entreprenør må ændre sine byggeplaner for et stort havneareal i Århus. Det sker efter et femstjernet hotel har trukket sig som lejer.
I maj blev det offentliggjort, at et nyt femstjernet hotel skulle indtage en central placering i det 21.000 m2 store byggeprojekt ”Ship Spa & Health Port” på Århus’ bynære havnearealer.

Nu tvinges bygherren - byggeselskabet Olav de Linde - imidlertid til ændre sine planer for området. Det unavngivne hotel har valgt at trække sig, og eftersom der ikke foreligger nogen underskrift, må Arkitema - der har stået for udformningen af projektet - tilbage til tegnebrættet:

- Vi var ved at komme frem til underskriften, men så sker der det, at finanskrisen bryder ud i lys lue. Der er betydelige kapitalbindingskrav og garantiforpligtelser over for os, så finansieringen kom ikke på plads. Tingene er trukket ud, og så har vi sagt, at vi ikke kunne vente længere, forklarer byggeselskabets direktør Ole Byriel til Århus Stiftstidende.

Direktøren fortæller, at man nu i stedet vil satse på kontor- og erhvervslejemål, og selvom mange timer er spildt, holder projektets bagmænd hovedet højt:

- Det er vilkårene, så det piver vi ikke over. Vi har stadig andre ideer omkring, hvordan vi kan bakke det sundhedsrelaterede tema op, slutter Ole Byriel.

Kilde: Århus Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093