23948sdkhjf

Daurehøj og Domea bygger i Holbæk

Mangor & Nagel er arkitekten bag projektet, der byder på boliger for både ejere og lejere.
Arkitektonisk kvalitet, et oplevelsesrigt landskab og bygbarhed er de tre elementer, der forenes i ”Holbæk Have” – et 12.500 kvadratmeter stort boligprojekt, som nu realiseres i Holbæk.

Domea og Daurehøj Erhvervsbyg er bygherrer på projektet, der omfatter 86 almene boliger med en gennemsnitsstørrelse på 96 kvadratmeter og 39 private boliger med en gennemsnitsstørrelse på 108,5 kvadratmeter.

- Vi fletter landskabet og bygningerne sammen og skaber en oplevelse i området samtidig med vi udvikler boliger, som er af høj kvalitet. Derfor har vi skabt en bygningsstruktur og et bygningsdesign, der iscenesætter landskabet, fortæller arkitekt Claus Smed Søndergård fra Mangor & Nagel om projektet, der er udviklet i samarbejde med Cowi og Plan+Landskab.

Grundidéen bag projektet er en atypisk bebyggelsesstruktur med variation i facaderne og boliger, som alle får optimalt dagslys og en god udsigt enten til byen, det grønne byrum eller fælleden.

Det er endnu ikke på plads, hvornår entreprenørmaskinerne går i jorden, men ifølge Mangor & Nagel går Holbæk Kommune i gang med lokalplansarbejdet lige efter sommerferien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157