Ajcon bygger igen for Chr. Hansen
Fødevaregiganten hyrer entreprenør til avanceret lagerudvidelse.
Byggeriet er på i alt 3.500 kvadratmeter, og det er Ajcon A/S, der skal stå for udvidelsen.
Vejle-entreprenøren er specialiseret inden for netop køle- og fryserum og har prøvet det før. Det var nemlig Ajcon, som tilbage i 2014 stod for en lignende tilbygning hos Chr. Hansen.
Hos Ajcon glæder administrerende direktør, Christian Wihrs sig over, at samarbejdet med Chr. Hansen videreføres med endnu en specialløsning.
Han forklarer, at når Chr. Hansen skal have et nyt frostlager, er der tale om lidt mere end almindelige frysere. Ingrediensvirksomhedens bakteriekulturer skal nemlig opbevares i omgivelser på ned til minus 55 grader.
- Det er tekniske specialløsninger som denne, der bringer vores særlige tekniske know how i spil, siger direktøren.
Chr. Hansens fabrik i Avedøre Holme leverer bakteriekulturer til fødevarevirksomheder på globalt plan og er en af de største af sin slags i verden.