23948sdkhjf

Bristen Gruppen tager til genmæle

Bristen Gruppen svarer nu igen på Berlingskes beskyldninger og hævder, at der er tale om fragmeterede udtalelser og viden, som ikke tegner det sande billede af virksomheden.
Onsdag og torsdag offentliggjorde Berlingske Tidende et antal artikler omhandlende Bristen Gruppen.

Avisens research - som blandt andet blev omtalt her på Building Supply - pegede i retning af, at Bristen Gruppen er godt på vej til at ruinere flere af sine datterselskaber gennem - hvad en tidligere medarbejder angiveligt beskrev som - en art … avanceret selskabstømning .

Nu tager Bristen Gruppen imidlertid til genmæle. I en pressemeddelelse forklarer koncernen, at artiklernes indhold er baseret på fratrådte og opsagte medarbejderes partielle viden og opfattelse. Bristen Gruppen skriver, at Berlingske er lykkedes med

- at tegne et negativt billede af hele Bristen Gruppen til trods for, at de i artiklerne omtalte forhold - udover ejendomsdelen - alene knytter sig til enkelte driftsselskaber.

Faktuelle fejl
Bristen Gruppen påpeger, at der optræder en række faktuelle fejl i artiklerne. Blandt andet afvises det, at selskaberne betaler op mod 200.000 kroner i husleje, og at de skulle have problemer med at betale sine kreditorer. Endelig slås det fast, at en navngiven kilde er fejlciteret.


Læs hele pressemeddelelsen her

Kilde: Bristen Gruppen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078