23948sdkhjf

Sjølund-entreprenør henter erfaren salgschef

Efter knap fem år i Stender Entreprise skal Jan Hollænder nu sikre fortsat vind i sejlene hos J. Falk-Petersen.
J. Falk-Petersen A/S er i 2015 kommet ud med sorte tal på bundlinjen for andet år i træk, og for at sikre fortsat fremgang har virksomheden ansat Jan Hollænder som ny salgschef.

Han kommer senest fra et tilsvarende job hos Stender Entreprise og har tidligere beklædt ledende stillinger inden for salg hos MT Højgaard og Gråkjær.

Med mere end 30 års erfaring fra byggebranchen forventer direktør Morten Falk-Petersen, at Jan Hollænder kan være med til at udvikle J. Falk-Petersen og indfri virksomhedens ambition om at blive landsdækkende:

- Tidligere har vi primært arbejdet i Trekantområdet. Fremadrettet vil vi byde ind på opgaver over hele Danmark. Vi har maskinparken, mandskabet og nu også en dygtig salgschef, der kan løfte opgaverne, siger Morten Falk-Petersen.

J. Falk-Petersen beskæftiger 40 medarbejdere i Sjølund, syd for Kolding. Virksomheden arbejder for øjeblikket med en udvidelse af design- og idrætsefterskolen i Skamling, en ny multiarena i Sjølund, en tilbygning på genforenings- og grænsemuseet i Christiansfeld og et nyt halbyggeri på Fredericia Havn for ADP.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094