23948sdkhjf

El & Teknik for fuld udblæsning

Vejrudsigten lover perfekt vejr, og forventningerne til sjette udgave af Danmarks største elfagmesse er store.
De første stande er så småt ved at tage form i OCC, og der er masser af aktivitet i hallerne, som tirsdag den 10. maj står klar til at byde velkommen fra klokken 08.30.

184 udstillere er fordelt på tre haller, og arrangørerne håber, at flere end 8.500 besøgende lægger vejen forbi i løbet af de tre messedage.

- Opbakningen til messen er utrolig flot, og vi noterer os med glæde, at udstillerlisten viser et fint mix af gengangere og debutanter i El & Teknik-regi, siger Per Rømer Kofod, der er administrerende direktør i Veltek.

El & Teknik retter i år et ekstra fokus mod innovation og faglighed, hvilket særligt kommer til udtryk i Hal B. Her kan man blandt andet komme på forkant med fremtidens produkter i innovationszonen, blive klogere på højaktuelle emner på messe-scenen Fagligt Forum, vinde det danskdesignede elkøretøj Tripl i tre uger, eller få højt hår hos Energimuseet.

I hallen er det desuden muligt at holde møde med udstillere ved en række borde med mulighed for mobilopladning, eller hvile benene i en af de opstillede massagestole, for derefter at nyde en kop kaffe i loungeområdet.

Med 110 faglige indlæg vil der desuden være rig lejlighed for at tilegne sig ny viden.

- Udviklingen i branchen går stærkt, og der er et øget behov for at holde sig opdateret. El & Teknik er en rigtig god platform for at holde sig på forkant med fremtiden inden for såvel produkter og trends som lovgivning. Vi præsenterer i år en virkelig stærk messe, der samtidig giver rigtig gode muligheder for at pleje sit netværk, siger Jørgen S. Christensen, forsknings- og teknologidirektør i Dansk Energi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094