23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs om nye medarbejdere hos blandt andre Adserballe & Knudsen, Dansk Boligbyg, Gaihede og Aalborg Portland.
Adserballe & Knudsen
Jákup Hentze Apol, 27 år, er ansat som byggeleder med ansvar for en del af entreprisen med energirenovering af Tingbjerg-bebyggelsen. Han uddannet tømrer og bygningskonstruktør (KEA, januar 2016).

Bunch Bygningsfysik
Svante Emtoft, 45 år, er ansat som projektleder og bygningskonstruktør. Han kommer senest fra en stilling som teknisk leder i Dansk MiljøAnalyse og har tidligerearbejdet som bygningskonstruktør i Bygge- og Miljøteknik A/S. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har haft egen tømrer- og snedkervirksomhed.

Dansk Boligbyg A/S
Jan Løgtholt, 58 år, er pr. 1. maj 2016 ansat som byggeleder på projektet ”Kanalhusene” i Aarhus, der omfatter byggeri af 150 boliger med et etageareal på 15.500 kvadratmeter plus kælder. Jan Løgtholt er udlært tømrer i 1979 og har siden arbejdet med byggeledelse og ledelse, først i Nordafrika, derefter i Grønland og senest i Danmark.

Fakro Danmark A/S
Allan Rudolf Pedersen, 37 år, er ansat som salgsansvarlig for København samt Sjælland + øer. Han er uddannet tømrer og har arbejdet i byggebranchen i mere end 20 år. Han kommer fra en stilling som tømrerformand hos Skou Gruppen i Hørsholm.

Gaihede
Arkitekt Rune Madsen er ansat som projektleder inden for vedligehold, renovering og ombygning af byggeri – primært i hovedstadsområdet. Siden sin eksamen på Arkitektskolen i Århus i 2009 har Rune Madsen fungeret som arkitekt hos Nord Architects i København, Dark Arkitekter i Norge og som partner i firmaet Dissing / Madsen, der var specialiseret i tilbygning, ombygning og renovering.

Neotherm A/S
Palle Jespersen er ansat som område- og udviklingschef med ansvar for salgsudviklingen på Fyn og Sydsjælland. Han har en vvs-teknisk baggrund suppleret med ledelses- og salgsuddannelser og kommer senest fra en stilling som teknisk manager i Viega A/S.

Orbicon
Torben Henriksen, 50 år, er ansat som projektleder og konstruktionsingeniør i afdelingen Byggeri Nordsjælland, hvor han blandt andet skal arbejde med tids- og økonomistyring, projektering, byggestyring, fagtilsyn og akkvisitionsarbejde. Torben Henriksen er uddannet bygningsingeniør og har tidligere arbejdet som projektleder hos Aksel V. Jensen A/S, Ai-gruppen A/S og Ringsted Bygningsentreprise A/S.

Thomas Werdelin, 43 år, er ansat som markedschef i trafikafdelingen. Han er uddannet akademiingeniør og eksamineret trafiksikkerhedsrevisor og kommer senest fra en stilling som trafikingeniør og projektleder hos ÅF-ansen & Henneberg.

Sønderborg Kommune
Den 16. maj 2016 tiltræder Henrik Littau-Jensen, 46 år, som ny chef for drift og anlæg med ansvar for fire afdelinger; Projekt & Anlæg, Bygninger, Energi & Transport, Beredskab, Vej & Park.

Han er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom med en diplomuddannelse i ledelse og har senest arbejdet som ejendomschef i Grundfos.

Træinformation
Christine Rem er pr. 18. juli 2016 ansat som teknisk medarbejder. Hun er uddannet civilingeniør og har nogle års praktisk erfaring fra Falkon Rådgivende Ingeniører, hvor hun blandt andet arbejdede med renovering af etageejendomme, herunder projektering og tilsyn med bærende konstruktioner samt udarbejdede tegningsdokumentation.

Aalborg Portland
Erik Pram Nielsen er pr. 1. maj tiltrådt som Product Innovation and Technical Sales Leader i afdelingen Commercial & Business Development. Han er uddannet civilingeniør med en ph.d. inden for betonteknolog og har arbejdet i virksomheden siden 2004, senest som teknisk konsulent.

Philippe Guichard, 29 år, er pr. 2. maj tiltrådt som Senior Project Manager i HR på kontoret i København. Han er uddannet cand.merc. i Human Resource Management og kommer senest fra en stilling som HR-partner i Københavns Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

4.69