23948sdkhjf

Dansk ingeniørrådgiver skifter navn

HaCaFrø har siden 2014 været en del af Tyréns og fuldbyrder nu fusionen.
Det danske ingeniørfirma Hansen, Carlsen & Frølund A/S – i daglig tale HaCaFrø – blev den 3. januar 2014 et dansk datterselskab i Tyréns-koncernen.

Virksomheden tager nu det sidste skridt for at blive en del af koncernen og skifter navn til Tyréns A/S. Navneskiftet medfører ingen ændringer i virksomhedens organisation. Aktiviteterne drives videre fra det nuværende kontor i Herlev, og alle ansatte forsætter uændret i deres nuværende stillinger.

Administrerende direktør Lasse Toft fra Tyréns A/S forklarer, at navneskiftet sker for at effektivisere kommunikationen med det skandinaviske marked. Målet er at udvikle Tyréns danske virksomhed og øge markedsandelen.

- Vi har en ambition om at øge vores omsætning med mindst ti procent i det kommende år, og som en del af Tyréns kan vi gøre det. Som ingeniørrådgiver skal du tage et valg mellem at være specialiseret inden for nogle få områder eller være en ’one stop-shop’, hvor du kan tilbyde de fleste tjenester. Vi har valgt at udvide vores forretning, og som en del af Tyréns får vi adgang til nye ressourcer, siger Lasse Toft.

Han betegner fusionen som et nødvendigt skridt i bestræbelserne på at styrke rådgivningsprofilen og forberede virksomheden til den fremtidige markedsudvikling. Det er håbet, at beslutningen kan udvikle virksomheden i en mere gunstig retning og sikre grundlaget for danske arbejdspladser.

- Ud over at vi vil ansætte nye medarbejdere i Danmark har vi adgang til hundredvis af ingeniører, der er placeret i Malmø. Det nye navn kan også være en fordel. Da vi blev en del af Tyréns, mærkede vi en øget interesse fra bygherrer, arkitekter og entreprenører. Når vi nu skifter navn til Tyréns, håber vi, at vi kan tydeliggøre vores del af at være en del af en stor og stærk koncern, siger Lasse Toft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078