23948sdkhjf

Familieejet byggecenter sætter omsætningsrekord

Sjællandsk byggecenter kom fornuftigt ud af det første regnskabsår som en del af XL-Byg.
Et nyt it-system og implementeringen af et nyt sortiment trækker lidt ned på bundlinjen hos Knud Larsen Byggecenter A/S, som ellers havde et fornuftigt 2015-regnskab.

Aktiviteten steg i en grad, så nettoomsætningen nåede rekordhøje 277 mio. kr., mens driftsresultatet på knap 4 mio. kr. stadig lader lidt tilbage at ønske fra tiden før finanskrisen, hvor det familieejede byggecenter et par gange opnåede tocifrede millionoverskud.

Større overskud i år
Knud Larsen Byggecenter, som blev grundlagt af Knud Larsen for næsten præcis 55 år siden, indtrådte med virkning fra 1. januar 2015 i XL-Byg. Hensigten er at høste stordriftsfordele ved både indkøb og markedsføring.

Med henvisning til dette samt et uændret aktivitetsniveau forventer direktør Jesper W. Larsen, at Knud Larsen Byggecenter i indeværende år leverer et resultat, der er over niveauet i 2015.

Knud Larsen Byggecenter er delt op i et center for gør-det-selv-folket, der stadig ligger på Gl. Køge Landevej i Hvidovre. Desuden findes et centre for fagfolk, Knud Larsen Professionel, på Hammerholmen, der ligeledes ligger i Hvidovre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078