23948sdkhjf

Går sammen om 60.000 boliger i hovedstaden

Boligforeningerne 3B og KAB i nyt strategisk partnerskab.
Boligforeningen 3B og KAB har gennem flere år haft et tæt samarbejde om især nybyggeri, og begge organisationer har en meget stærk position i hovedstadsområdet.

Nu udvides samarbejdet:

- Vi er to organisationer med mange ligheder og fælles mål. Vi har i flere år haft et godt og tillidsfuldt samarbejde om nybyggeri, så derfor er det helt naturligt, at vi nu tager næste skridt og indgår et mere forpligtende samarbejde, siger formand Steffen Morild fra 3B.

De to boligforeninger vil sammen satse på udvikling af by, bolig og byggeri, ligesom fælles digitale løsninger og udnyttelse af fælles ressourcer og kompetencer står højt på dagsordenen:

- Bedre service og effektivisering gennem blandt andet digitalisering er en højt prioriteret opgave i begge organisationer. Det kræver store investeringer i både tid og penge, og her kan vi sammen gøre meget mere med de samme ressourcer, siger formand Kjeld Poulsen fra KAB.

Forventningerne er også store til samarbejdet om de boligområder i både 3B og KAB-fællesskabet, der af forskellige historiske årsager er udfordret. Her giver en fælles indsats nye muligheder for at øge attraktionsværdien.

Partnerskabet 3B-KAB er indgået med virkning fra den 1. april 2016, og foreningernes eksisterende samarbejdsaftaler fortsætter uændret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188