23948sdkhjf

Aalborg vil udvikle ny bydel på 55 hektar

Kommune og havn inviterer tværfaglige teams til at komme med bud på Stigsborg Havnefront – et af Aalborgs største projekter i nyere tid.
Aalborg Kommune og Aalborg Havn samarbejder om udviklingen af Stigsborg Havnefront – et 55 hektar stort område, der løber langs Limfjordens nordlige kant mellem Limfjordsbroen og Limfjordstunnellen.

De to projektpartnere har besluttet at afholde et parallelopdrag om udviklingen af den nye bydel og inviterer derfor tværfaglige teams til at komme med bud på et attraktivt, blandet bykvarter med boliger, forskning, uddannelse, kontorer, kreative erhverv og rigeligt med plads til rekreativ udfoldelse.

Projektet er et af Aalborgs største byudviklingsprojekter i nyere tid, og forventes realiseret over en lang årrække.

- Vi skal have lavet en robust struktur, som afklarer, hvordan rytmen bliver i den her by også om 20 år. Og med hovedvægten på, hvad det er for en form for fremtidig boligsætning, der bliver efterspurgt, siger han og tilføjer, at rådgivernes opgave ikke er slut med de afleverede forslag, siger stadsarkitekt Peder Baltzer Nielsen i et interview med Nordjyske Stiftstidende.

Deadline for ansøgning om deltagelse er den 9. maj, og parallelopdraget forventes gennemført i perioden 15. juni-3. november med deltagelse af tre teams.

Læs mere under Udbud her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078