23948sdkhjf

Sønderjysk entreprenør vender minus til plus

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S kom ud af det seneste regnskabsår med et nyt millionoverskud efter et skuffende resultat i 2014.
Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S kom fornuftigt ud af regnskabsåret 2015, som gav et overskud på 5,5 mio. kr. før skat af en omsætning på 141,6 mio. kr. Det er forbedring af bundlinjen på syv millioner kroner sammenlignet med det foregående regnskabsår, som gav et underskud på 1,5 mio. kr.

- Årets resultat og økonomiske udvikling har været tilfredsstillende, skriver Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma i årsrapportens ledelsesberetning.

Nyt overskud i år
Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma – der blev grundlagt i 1975 – specialiserer sig inden for byggeri til levnedsmiddelindustrien, transportsektoren og cateringbranchen i Danmark. De senere år har Vejle-entreprenøren endvidere skabt referencer inden for medicinalindustrien.

Opgaverne udføres både i total-, hoved- og fagentrepriser, ligesom Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma beskæftiger sig med projektering.

Foruden 2014 havde Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma også underskud på driften i 2009 og 2010, men ifølge ledelsesberetningen bliver det næppe tilfældet i år.

- Med den nuværende kendte og forventede ordrebeholdning forventes i regnskabsåret 2016 et tilfredsstillende resultat, skriver selskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079