23948sdkhjf

CG Jensen syvdobler resultatet

Glostrup-entreprenøren imponerer med en overskudsgrad nær de otte procent.
2015 blev et særdeles godt år for CG Jensen A/S. Det netop offentliggjorte årsregnskab viser et driftsoverskud på 78,4 millioner kroner, svarende til en overskudsgrad på imponerende 7,7 procent.

Resultatet før skat er mere end 65 millioner kroner bedre end i 2014, hvor blandt andet en sammenstyrtet bro på Helsingørmotorvejen kostede på bundlinjen .

Både omsætning og indtjening er det hidtil bedste for virksomheden, der så dagens lys i 2008, hvor en gruppe medarbejdere købte aktiviteterne ud af Skanska-koncernen.

Styr på kvalitet og risiko
Ifølge administrerende direktør, Michael S. Larsen, er den positive udvikling et udtryk for en høj faglighed, en stærk kultur med et godt sammenhold og evnen til at vælge de rigtige projekter.

- For os er det vigtigt at fastholde en sund og rentabel forretning – det vil sige en kontrolleret vækst, hvor der hele tiden er styr på kvalitet og risiko, siger han.

Faktisk har det stærke fokus på høj kvalitet og lav risiko betydet, at CG Jensen gennem 2015 ikke har haft underskudsgivende projekter i nogle af sine omtrent 100 byggesager.

Blandt CG Jensens opgaver i 2015 kan nævnes byggemodning på Teglholmen og Enghave Brygge, udvidelse af Holstebromotorvejen, opførelsen af boliger i Ørestaden, diverse havnebyggerier, vedligeholdelses- og renoveringsopdrag for Vejdirektoratet samt flere store bro- og anlægsopgaver for Banedanmark, inklusiv den nye Ringsted-togforbindelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094