23948sdkhjf

Flere boliger på Koldings ’fyrværkerigrund’

Lokalt firma køber areal med henblik på opførelse af 15-16 nye boliger.
Om kort tid går Lejerbo i gang med at opføre 35 lejeboliger og et fælleshus på Kløvkær-grunden, som indtil den voldsomme eksplosion i november 2004 husede N. P. Johnsens Fyrværkerifabrik.

Planen er at opføre omkring 100 boliger i det ni hektar store område, og Kolding Kommune har netop indgået aftale med Pierre Ejendomme, der planlægger at bygge 15-16 boliger.

- Der er få steder i byer af Koldings størrelse, hvor man får mulighed for at bygge nyt så tæt på centrum. Beboerne får både nogle attraktive huse og en attraktiv beliggenhed. Da vi har mulighed for at bruge de grønne omgivelser, får vi skabt nogle boliger, som vil tiltale mange, siger Pierre Legarth, administrerende direktør i Pierre Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Kolding Kommune har også fået forespørgsler på et tredje storparcel, og dermed kan endnu flere boliger være på vej.

- Med en befolkningsvækst på over 2.000 de seneste tre år har vi et stort og akut behov for flere boliger i Kolding Kommune. Med handlen får vi bygget videre på en ikonisk grund, og de nye boliger er endnu et tegn på det byggeboom Kolding oplever i øjeblikket, siger borgmester i Kolding Kommune, Jørn Pedersen.

Der skal nu udarbejdes en ny lokalplan, så byggeriet kan gå i gang til næste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093