23948sdkhjf

Moe udvider domicilet

Væksten fortsætter, og det skaber behov for mere plads.
Det er mindre end tre år siden, at Moe A/S flyttede ind i et nybygget domicil i Søborg, men fortsat vækst betyder, at ejendommen nu skal udvides med 3.500 kvadratmeter.

- Vi har option på en udbygning af vores domicil, og vi planlægger i øjeblikket, hvordan en tilbygning kan kobles på det eksisterende byggeri. Det er jo rigtig positivt, at vi skal i gang med at bygge igen, siger administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Væksten sker både organisk og gennem opkøb. Trafikrådgiveren Tetraplan og miljørådgiveren Seacon er de seneste virksomheder, der er blevet en del af Moe-koncernen, som nu beskæftiger over 600 medarbejdere.

Omsætning og indtjening stiger
Moe har netop offentliggjort sit 2015-regnskab, der viser betydelig fremgang på både top- og bundlinje. Omsætningen er steget med godt 10 procent, mens driftsresultatet er forbedret med fire millioner kroner.

- Resultatet skyldes en strategisk satsning på udvikling af forretningsområder i vækst, kombineret med generelt forbedrede forretningsprocesserne og satsning på mere lønsomme områder, siger Christian Listov-Saabye.

Han fremhæver broer og brandrådgivning som nogle af de områder, der er i vækst, og Moe arbejder målrettet på yderligere ekspansion inden for højt specialiseret rådgivning.

Den kommende udvidelse af domicilet i Søborg gennemføres med det samme designteam som på det eksisterende byggeri, som er GNB Guld-certificeret. Således vil Moe selv varetage opgaven som rådgivende ingeniør, mens Schmidt Hammer Lassen bliver arkitekt.
Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094