23948sdkhjf

NCC overhalede tidsplanen

Første etape af Aabybro Ny Skole færdiggøres 2½ måned før tid.
Efter flere års planlægning, en konkurs hos den oprindelige entreprenør, genudbud og næsten to års aktivitet på byggepladsen kan Jammerbugt Kommune omsider begynde at se enden på byggeriet af Aabybro Ny Skole.

Byggeriet til 190 millioner kroner gennemføres som et OPS mellem NCC, Ejendomsvirke og Jammerbugt Kommune, og NCC er nu ved at afslutte første del af byggeriet – 2 ½ måned før tidsfristen, som er 16. juni 2016.

Det er afdelingen til de ældste elever på Aaby Sdr. Gade, som står færdig pr. 31. marts. Bygningen på som skal rumme indskoling og mellemtrin forventes klar til avlevering den 16. juni som planlagt. Og her meget tæt på færdiggørelse af det samlede byggeri tyder alt på, at anlægsbudgettet holder.

- Som borgmester kan jeg kun være ovenud tilfreds med den måde, byggeprocessen er forløbet på. Selvom man tager alle forholdsregler, ved man jo ikke helt på forhånd, hvad der opstår af uforudsete forhindringer undervejs i sådan et forløb. Så at det bare er gået glat – og ikke mindst, at budgettet ser ud til at holde - det er bestemt værd at glæde sig over, siger Jammerbugts borgmester, Mogens Gade.

På en del af arealet, ved Kattedamsvej, skal nogle gamle bygninger rives ned. Derfor er jordarbejde, græssåning, stianlæg og belægninger samt etablering af legepladser først helt afsluttet i december 2016.

Aabybros nye skole opføres efter de tegninger, arkitektfirmaet Cebra lavede til det oprindelige projekt, som kuldsejlede med Sjælsøs konkurs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19