23948sdkhjf

Hvem skal yde økonomisk førstehjælp til M2?

Hvem, der skal yde økonomisk førstehjælp til kriseramte M2, er uvist. Selskabet er en del af Keops Development, der netop er ved at bliver overtaget af danske Stones Invest efter at have været på islandske hænder hos Landic Property. Ingen af de tre vil oplyse, om der er penge på vej til M2.
Der er behov for en akut kapitalindsprøjtning hos typehusvirksomheden M2, der netop har aflagt regnskab for 2007 med et underskud på 230 mio. kr. og en negativ egenkapital. Ifølge adm. direktør Sørens Christensen ser det også ud til, at man kommer ud med underskud i år.

Men, hvem der skal yde økonomisk førstehjælp, er noget uvist. Virksomheden er nemlig en del af Keops Development, der igen er ejet af islandske Landic Property. Men islændingene er netop ved at overdrage Keops og dermed også M2 til danske Stones Invest.

I regnskabet fra M2 hedder det, at Landic Property ”har forpligtet sig til at yde finansiel støtte til selskabet i det omfang, det er nødvendigt for at sikre selskabets fremtidige drift”. Det oplyser dagbladet Børsen.

Stones Invest ønsker ikke at kommentere på, om der følger øremærkede penge med i overtagelsen af Keops til at sikre M2s fremtidige drift.

- Når vi køber en virksomhed, ser vi på billedet nu, og også på hvordan virksomheden fremadrettet kan få succes i Stones. Vi er ikke interesseret i at købe en virksomhed, som ikke kan leve i Stoneskoncernen. Men at gå i detaljer vil jeg ikke, for vi er midt i en due diligence, siger Stones Invests kommunikationsdirektør, Anette Brydegaard.

Heller ikke Skarphéðinn Berg Steinarsson, bestyrelsesformand i Landic Property ønsker at kommentere yderligere på sagen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079