23948sdkhjf

Holstebro-entreprenør bygger kæmpe hangar

Forsvarets milliarddyre Seahawk-helikoptere kommer under tag i Karup. Byggeriet har netop fejret rejsegilde.
Det 20.000 kvadratmeter ”Hangar 23”, der skal huse Danmarks nye Seahawk-helikoptere, begynder at finde sin endelige form.

Når Forsvarets største, igangværende byggeri står færdigt omkring årsskiftet, kan medarbejderne rykke ind i et moderne kontormiljø i direkte tilknytning til de to hangarer, og fra et kontrolrum mellem hangarerne får de et godt udsyn over hele forpladsen.

Alle de forslag, som brugerne er kommet med, er indeholdt i det endelige projekt – og det endda til en pris, der ligger et godt stykke under den afsatte budgetramme på 120 millioner kroner, oplyser Forsvarets Ejendomsstyrelse.

Ros til håndværkerne
Det begyndte med lidt af et drama, idet den til lejligheden hyrerede pølsevogn blev forsinket i hovedvagten af en grundig sikkerhedskontrol. Men da pølsevognen var på plads, kunne rejsegildet afholdes med deltagelse af håndværkere, rådgivere og ikke mindst de kommende brugere.

Projektleder Daniel Aarup-Kristensen og sektionschef Tue Strøm Jensen fra Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse takkede begge håndværkerne for deres indsats og lagde vægt på, at byggeriet hidtil er forløbet uden arbejdsulykker.

Projektet er tegnet af KPF Arkitekter og har Oluf Jørgensen A/S som totalrådgiver og rådgivende ingeniør. Byggeriet opføres af Jens Jensen Murer- og Entreprenør A/S i hovedentreprise.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125