23948sdkhjf

WindowMaster køber op i Norge

Opkøbet af den norske forhandler er i tråd med WindowMasters ambition om vækst. Virksomheden lancerede i efteråret en ny strategi, der skal skabe en dansk eksportsucces
WindowMaster har købt norske Building System Integrator (BSI), der har været en del af virksomhedens netværk. Dermed tager virksomheden det første skridt ind på et attraktivt nordisk marked. Norge er nemlig det land i det nordlige Europa, som investerer mest i grønne og bæredygtige løsninger, fortæller CEO i WindowMaster, Erik Boyter.

- Norge er et særdeles interessant marked for en clean-tech virksomhed som WindowMaster. Der efterspørges bæredygtige indeklimaløsninger i både offentligt og privat byggeri, som kan hjælpe med at reducere påvirkningen på miljøet. Opkøbet af vores forhandler BSI, reflekterer vores ambition om selv at have en salgsorganisation på plads i Norge, siger han, og fortsætter:

- Vi har stor fokus på rentabel vækst i forretningen og har lanceret flere strategiske initiativer, som understøtter dette. Men selvom fokus er på organisk væk, så er akkvisitioner også en del af vores strategiske agenda. Her var BSI prioriteret højt.

Med opkøbet i Norge er WindowMaster repræsenteret i hele Norden. Anvendelsen af naturlige ventilationsløsninger er steget markant de sidste år grundet at den grønne løsning skaber et godt indeklima.

- Vi er meget glade for det nye langsigtede ejerskab, fortæller den daglige leder af BSI, Vidar Hansen, og uddyber:

- Vi har i de sidste mange år forhandlet med WindowMasters produkter i Norge, men ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med hovedkontoret i Danmark. Jeg er sikker på, at den viden og de kommercielle muskler det nye ejerskab bringer, vil betyde en stor udbredelse af WindowMasters løsninger på det voksende norske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078