23948sdkhjf

Nye ejere til Bomavent

Børge K. Pedersen, der ejer Sinus Installation, har overtaget det midtjyske ventilationsfirma.
Lars Thosti har efter 24 år valgt at sælge sit livsværk, Bomavent, til Børge K. Pedersen. Det skriver Bomavent på sin hjemmeside.

Bomavent leverer alle former for klima- og ventilationsløsninger, energirenoveringer, projektering i forbindelse nyinvesteringer og ombygninger samt systematisk service- og vedligehold af anlæg til en bred kundegruppe, som blandt andet omfatter sygehuse, industri- og produktionsvirksomheder, kontor- og butiksejendomme, rensnings- og forsyningsanlæg, skoler, børnehaver og andre institutioner.

Baggrunden for et salg af Bomavent er, at der inden for en kortere tidshorisont skulle foretages et generationsskifte. Samtidig har der været et ønske om at udvikle og styrke Bomavent.

Bomavent fortsætter uændret som hidtil. Lars Thosti vil fortsætte i Bomavent som projektleder samt teknisk rådgiver, indtil han ønsker at gå på pension.

Sinus Installation henvender sig til samme kundegruppe som Bomavent. Sinus Installation leverer projektering, dokumentation, industriautomation, tavlebygning, effektfordeling, netværksløsninger, nødgeneratorer, UPS-anlæg samt almindelige elinstallationer og reparationer.

Sinus Installation har afdelinger i Viby, Galten, Kjellerup og Silkeborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078