23948sdkhjf

Hold Showtech vinder licitation på Slagelse Teater

Hold Showtech har indgået kontrakt med Slagelse Kommune på renovering af sceneteknik.
Entreprisen på komplet indvendig udskiftning samt renovering af sceneteknikken på Slagelse Teater er vundet af Hold Showtech i Fredericia.

Virksomheden skal udføre den indvendige udskiftning af den nuværende sceneteknik med nyt, herunder også montering og levering af nyt lyd- og lysanlæg i samarbejde med Atendi A/S i Rødovre. Det er en ordre til i alt ca. 2,6 mio. Kroner.

- Det er en rigtig spændende opgave for os, da hele sceneområdet ændres fra et tidligere traditionelt teater med håndspil til et moderne og brugervenligt teater med elektriske hejs, fortæller ejer og projektleder hos Hold Showtech Bo Hold.

Praktisk erfaring spiller ind

Med blandt andre Musikkens Hus i Aalborg, Dokk-1 i Århus, Musholm Bugt Feriecenter samt BLOX i København på referencelisten, er Fredericia-firmaet vant til at indgå i store byggerier.

- I denne situation har vi haft et engageret team, som har bidraget med konkrete erfaringer fra produktionen af lignende projekter, og det har været med til at gøre tilbuddet den tand skarpere, der skulle til for at vinde opgaven, siger Bo Hold.

Renoveringen starter til sommer 2016 og teatret skal efter planen tages i brug igen omkring september 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11