23948sdkhjf

Tivoli-hotel udvider med 2.000 kvadratmeter

Gæsterne kan se frem til over 20 nye luksussuiter, tagterrasse med pool, restaurant og bar.
Som et led i Tivolis strategi om at tiltrække flere turister til København, udvider forlystelseshaven nu det prisbelønnede Nimb Hotel med 2000 kvadratmeter.

Udvidelsen er en del af Tivoli Hjørnet, hvor der satses et trecifret millionbeløb, og gæster kan se frem til over 20 nye luksussuiter, tagterrasse med pool, restaurant og bar.

- Nimb Hotel får meget international anerkendelse. Derfor er det naturligt, at vi nu taget skridtet videre og udvider Nimb Hotel. Dels for at imødekomme den stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet, men også for at være med til at positionere København og Danmark i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe, siger Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst.

Færdigt i slutningen af 2017
Tivoli Hjørnet opføres på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade i det centrale København. Projektet er tegnet af Pei Cobb Freed & Partners Architects har designet bygningen og omfatter 7.300 kvadratmeter. Foruden de 2.000 kvadratmeter til Hotel Nimb bliver der 5.300 kvadratmeter til retail og restauranter.

Mod Bernstorffsgade får bygningen en bugtende glasfacade, der giver lethed og åbenhed. Ind mod Tivoli fremstår bygningen i sten med terrasser og hængende haver, tilpasset Tivolis skala og de eksisterende materialer.

Byggeriet, der bliver op til 17 meter højt, skal efter planen stå færdigt i slutningen af 2017 og løber op i et trecifret millionbeløb.

- Vi er så småt begyndt at rydde området, og når vi nærmer os slutningen af dette år, skulle man gerne kunne se, at det nye byggeri begynder at skyde op, fortæller Simon Verheij fra Tivoli Brand & Kommunikation til Building Supply.

Tivoli er i dialog med en entreprenør om byggeriet, men forhandlingerne er ikke afsluttet på nuværende tidspunkt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11