23948sdkhjf

Borgere stadig til kamp mod beton-fabrik

Borgere i Støvring mener ikke, at Rebild Kommune har gjort sit job godt nok, da man i sin tid udstedte byggetilladelsen til, at S.E. Beton måtte opføre en 14.000 m2 stor fabrik nær et villakvarter.
I Støvring syd for Aalborg vil borgere nu have Miljøklagenævnet ind i sagen om opførelsen af en betonelementfabrik i byen. Borgerne mener nemlig ikke, at kommunen har gjort sit arbejde godt nok. Det oplyser TV2/Nord.

Opførelsen af en betonelementfabrik i Støvring syd for Aalborg har vakt furore. Den 14.000 m2 store fabriksbygning er kommet i strid modvind, da borgere med bolig i umiddelbar nærhed ikke mener, at miljøgodkendelsen er i overensstemmelse med lovgivningen. Nu er sagen bragt til Miljøklagenævnet.

Det er S.E. Beton fra Svenstrup, der opfører den store fabrikshal, der ventes at stå færdig til august.

- Set i betragtning af den placering, som virksomheden nu har, er vi oprigtig talt bekymret for støj og støv, siger Kim Kirkeby, formand for Hulvejens Grundejerforening, til TV2/Nord.

Kim Kirkeby mener, at der er for mange gisninger og tvivlsspørgsmål i miljøgodkendelsen. Rebild Kommune, der har udstedt byggetilladelsen, venter i øjeblikket svar fra Miljøklagenævnet.

Kilde: TV2/Nord

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109